Kategorier
Lesestoff

Blackmoon

Blackmoon nr 1 Blackmoon nr 2 Blackmoon nr 3

Etter å ha holdt det gående i 15 år la Tarkus Magazine inn årene for et par år siden og dermed opphørte landets eneste trykte publikasjon med hovedfokus på progressiv rock. Det er derfor godt å registrere at det nå har dukket opp en potensiell arvtager. Blackmoon har foreløpig kommet med 3 utgivelser, og selv om både layout og innhold har vel ennå til gode å sette seg helt, men fortsetter de å forbedre seg fra utgave til utgave kan dette bli riktig bra. Publikasjonen er hakket mer glossy enn Tarkus, og inneholder mer reklame, men innholdet i siste utgave er fint fordelt mellom plateomtaler, intervjuer (blant annet et langt et med Jethro Tulls Ian Anderson i siste nummer) og bandpresentasjoner, alt med både norske og internasjonale artister. Fokus er heller ikke utelukkende på progrock, og det kan jo bidra til en potensielt større lesergruppe. At det er litt ekstra fokus på Stavanger og omegn er naturlig, siden Blackmoon har base der, men forhåpentligvis klarer de å knytte til seg kontakter fra andre sentrale steder i landet etter hvert. Og klarer de å holde prisen nede på 50-lappen samtidig som innholdet blir litt tykkere, har de fått en fast leser som sier lykke til videre! Alle de tre utgivelsene til nå er fremdeles å få kjøpt fra Blackmoon.

Blackmoon 1-3