Kategorier
Utenlandske nyutgivelser

A-Austr: A-Austr LP ltd 200 oransj vinyl

A-Austr: A-AustrLike før jul slipper greske Anazitisi Records en nyutgivelse av britiske A-Austr sitt album fra 1970. Opprinnelig utgitt på Holyground Records, en ettertraktet label for samlere. A-Austr sitt album ble gitt ut i et lite opplag, noen sier 250, andre nærmere 100. Samleverdien på originalutgivelsen er uansett stor, den er gitt en R5 rangering i oppslagsverket The Tapestry of Delights, som er et hakk unna ultrasjelden. I følge ToD kom det også en repress i 1989, men også den er vanskelig å få tak i i dag. Den musikalske verdien er heller ikke å kimse av, her eksperimenteres det ganske uhemmet over en lang rekke sjangre, men psykedelisk som beskrivelse kommer man ikke utenom. Du kan lese mer om albumet i omtalen fra Psychedelic MusicStore, eller i Anazitisi sin egen beskrivelse. Kommer i 200 eksemplarer på oransj vinyl og 300 på svart, begge kan bestilles fra Anazitisi Records, og med dagens kurser på Euro havner prisen på den svarte rett under tollgrensa, den oransje rett over …

01.01.2012: Pakken fra Hellas har ankommet, lekker vinyl og innpakning som alltid fra Anazitisi. Med følger også et 4-siders hefte med informasjon om A-Austr, et infoark om avdøde Mike Levon, et 16-siders hefte med tekster, en plakat i A4 størrelse, samt 3 visittkort.

A-Austr