Kategorier
Utenlandske nyutgivelser

Neutral Milk Hotel 2xLP 2×10" 3×7" boks

Neutral Milk HotelFor indiefolket er Neutral Milk Hotel nærmest et obligatorisk band, i hvert fall for de med sans for melodiske lo-fi produksjoner, og her samles det meste de har gitt ut, hvis vi ser bort fra noen tidlige og svært obskure kassettutgivelser. Boksen meldes klar for levering i slutten av november, og kan forhåndsbestilles direkte fra bandets nettside. Prisen blir litt stiv til Norge, USD 136 inkludert porto til Europa, og i tillegg kommer norsk mva. Men at dette blir en lekker sak er det liten tvil om. Boksen inneholder to plakater, og selvfølgelig også noe tidligere uutgitt materiale: On Avery Island (1996 LP), In the Aeroplane Over the Sea (1998 LP), Everything Is (1993 10″, her med 3 bonuslåter), Ferris Wheel on Fire (10″ med 7 tidligere uutgitte låter), Little Birds (7″), «You’ve Passed» / «Where You’ll Find Me Now» (7″ med to tidligere uuttgitte låter), «Holland 1945» / «Engine» (1998 7″, her som picture disc).

01.01.2012: Etter å ha fått inspisert boksen, kan jeg bare melde at dette er kvalitet hele veien, strøkne pressinger og fine reproduksjoner av omslag i tykk papp, alt forsvarlig pakket innvendig i boksen, for sikker transport. Kort og greit et glimrende produkt.

Neutral Milk Hotel 2xLP 2x10