Kategorier
Norske utgivelser

The Dogs: Live at Big Dipper LP ltd 200×5

The Dogs: Live at Big Dipper The Dogs: Live at Big Dipper The Dogs: Live at Big Dipper The Dogs: Live at Big Dipper The Dogs: Live at Big Dipper Astma Records og Big Dipper har slått seg sammen og byr på garasjerock-ekstravaganse i vinylform når de nå har sluppet konsertalbum med The Dogs. «Nothing, WHATSOEVER, has been done to enhance this recording. No overdubs. Nothing. This is exactly what happened at Big Dipper, March 5th 2016.» Og rått, hardt og tøft er det når The Dogs med Kristopher Schau i spissen kjører gjennom 10 låter fra deres allerede omfangsrike katalog. Det var sikkert ikke enkelt å skru lyd til opptaket i dette lille lokalet, men vellykket har det blitt, selv når det kjøres med vreng på det alt unntatt trommene. Dynamikken kommer godt fram når bass og vokal får noen sekunder alene i lydbildet her og der, men må for det meste vike for et salig øs, som The Dogs ikke overraskende leverer med stor overbevisning.

Ingen nye låter å finne her, så sånn sett blir dette et komplement til albumene og singlene, eller kanskje prikken over i-en, vil noen si. The Dogs er utvilsomt et band som har samspillet og live-trøkket på sin side, og mye av dette har de også klart å få med over i studio tidligere. Tusen eksemplarer på vinyl er mye i norsk sammenheng, men selvfølgelig har Astma og Big Dipper klart å finne på noe spesielt. Utgivelsen kommer i 5 ulike omslag, formodentlig da 200 av hver variant. Både forside og bakside er ulike, mens det trykte innercoveret er det samme for alle eksemplarer, med bilder fra konserten. Kan bestilles fra Big Dipper. Blodfans kan bestille en pakke med alle de 5 omslagene.

The Dogs: Live at Big Dipper

The Dogs: Live at Big Dipper

The Dogs: Live at Big Dipper

The Dogs: Live at Big Dipper