Kategorier
Litt av hvert

Motorpsycho: Blissard 8xLP boks

NewJelly - Motorpsycho: Blissard 8xLP boks

Joda, en 8xLP boks for Motorpsycho sitt Blissard album er sikkert overkill så det holder, og det kan se ut som om interessen ikke er stor nok til at Rune Grammofon kommer i mål med dette prosjektet, som crowdfundes gjennom NewJelly. Det gikk ikke spesielt bra med NewJelly sitt tidligere Morgenbladet Topp 100 vinylprosjekt, men her skortet det både på produktbeskrivelser og markedsføring. Med bare 12 dager igjen og mindre enn 50% funding, kan det se ut som om heller ikke Rune Grammofon har klart å nå fram til alle potensielt interesserte kunder. Prisen er ikke urovekkende høy, men finanskrisa gjør vel også sitt til at spesiet utenlandske kunder uteblir, som kanskje er hovedmålgruppa, siden boksen vil inneholde Blissard-boka i engelsk utgave. Norske fans har kanskje allerede kjøpt boka på norsk, og kanskje også 4xCD boksen, som har det samme musikalske innholdet som 8xLP boksen.

Det sies maks 1000 eks. i beskrivelsen hos NewJelly, men prosjektet er fullt finansiert ved salg av ca. 400 eksemplarer. Det er derfor litt uklart hvor mange eks Rune Grammofon tenker å trykke hvis prosjektet blir gjennomført. Så langt jeg kan se fra investor-oversikten, er verken Big Dipper, The Garden eller andre forhandlere på banen foreløpig, noe som er litt merkelig. Er det virkelig ingen forhandlere der ute som napper på denne utgivelsen? Prisene for forhandlere ser jo gunstige nok ut. Snuser du på denne så følg med mot slutten, når fristen er ute om 12 dager, er det ikke sikkert det vil være mulig å legge inn bestilling …

02.08.13: Og da er det definitivt: dessverre ikke nok forhåndsbestillere til at det blir noen vinylboks av Blissard. 🙁