Kategorier
Litt av hvert

Record Store Day 2013

Record Store Day Da var det klart for Record Store Day igjen! Er du så heldig at du befinner deg i nærheten av en fysisk platebutikk lørdag 20. april, bør du vurdere et besøk. Vi andre må satse på bestilling over nett. Leter man litt kan man finne enkelte forhandlere som tar opp forhåndsbestilling på noen utgivelser, men det kan også lønne seg å følge med over helga og utover i neste uke når sannsynligvis både Big Dipper og The Garden vil legge ut noen av RSD-utgivelsene de har igjen. Som vanlig så finner man ikke en 100% komplett oversikt over alle årets RSD-utgivelser på ett sted, selv de offisielle RSD-nettstedene i henholdsvis USA og UK har litt ulike lister. Sjekk også listene fra Wax Poetic.

Et godt råd er å ha is i magen, for det er langt fra alle limiterte utgivelser som selger ut så kjapt, for eksempel så har The Garden fremdeles igjen på lager mye fra fjorårets RSD. Men andre ting forsvinner kjapt og blir bortimot umulig å få tak i for en rimelig penge. Jeg regner med at mange har blinket seg ut enkelte utgivelser, her er noen av de jeg vil ha et halvt øye på:

Ellers er det verdt å notere seg at Back on Black gir ut Mayhem, De Mysteriis Dom Sathanas og Deathcrush, fire Burzum titler og første LPen til Kvelertak, alle i flerfargede varianter. Ukjent antall eksemplarer, men jeg ser at de kan forhåndsbestilles flere steder, blant annet Plastichead, så kanskje ikke så veldig vanskelig å få tak i.