Kategorier
Utenlandske nyutgivelser

Sex Pistols: Never Mind The Bollocks … 2xLP gul/rosa ltd 1977

Sex Pistols: Never Mind The Bollocks

Hvor mange ganger skal denne kua melkes på nytt? Universal kjører hardt ut i år med en innholdsrik CD-boks av albumet med mye tilleggsmateriale over 3 CDer og 1 DVD, bok, 7″ med mere. I tillegg kommer denne vinylutgaven som ser strålende ut, med albumet på gul vinyl og en ekstra LP på rosa vinyl med et konsertopptak fra Happy House i Stockholm, fra juli 1977. Lyden på hovedalbumet er remastret av Tim Young sammen med den originale produsenten Chris Thomas, fra originale mastertaper, så alt skulle ligge til rette for best mulig lyd. Denne nyutgivelsen kommer også på svart vinyl, men denne på gul/rosa er limitert til 1977 nummererte eksemplarer, og kan fremdeles bestilles fra Universal. Til tross for en noe stiv pris, vil nok denne etter hvert bli ettertraktet på samlemarkedet, og med unntak av de tidligste pressingene, blir dette en av de staseligste utgavene man kan ha i platehylla av dette klassiske albumet.

Sex Pistols: Never Mind The Bollocks