Kategorier
Utenlandske nyutgivelser

3 ganger November

November: En Ny Tid Är Här

November: 2:a November

November: 6:a November

Svenske Universal var aktive under Record Store Day tidligere i år, og slapp blant annet alle de tre albumene til November på nytt på vinyl. November var et av de legendariske svenske hardrock-bandene fra tidlig på 70-tallet, som også var populære i England, mot alle odds, med sine svenske tekster. De forsøkte da å oversette tekstene til engelsk, men dette ble droppet siden britene foretrakk å høre låtene på originalspråket! Har du et snev av interesse for bluesbasert hardrock, bør du sjekke ut dette bandet, som er essensielt i så måte i skandinavisk sammenheng. Originalutgivelsene, og spesielt 2:e November og 6:e November er for samleobjekter å regne, så slik sett er disse nyutgivelsene på sin plass. Reproduksjonene av omslagene er fine, to av dem med utbrettsomslag, og LPene har fått Sonet labler som ligner originalene. Også lydmessig holder disse nye utgivelsene mål, med pene og rimelig støyfrie pressinger. Jeg har ikke originale LPer å sammenligne lyden med, så det er godt mulig at lyden har litt mer dynamikk og «vinyl magic» der, men det skal jo godt gjøres å finne strøkne og knitrefrie brukt-eksemplarer. Har ikke funnet noe informasjon om hvilke lydkilder som er brukt, kan godt være vinylrip for alt jeg vet. Utgivelsene kommer i nummererte opplag på 1000 eksemplarer, og kan bestilles fra Big Dipper eller The Garden.

November: En Ny Tid Är Här

November: 2:a November

November: 6:a November