Kategorier
Utenlandske nyutgivelser

Misfits: Walk Among Us ltd 1500 lilla vinyl

Misfits: Walk Among Us

Rhino kjørte ut mange varianter av Misfits sin punkklassiker fra 1982, Walk Among Us, til årets Record Store Day. Flere ulike vinylfarger i diverse limiterte opplag. Det kan se ut som om ulike varianter ble solgt i USA og Europa, jeg endte opp med lilla vinyl (som ser mer rød ut på bildet nedenfor) i et opplag på 1500. Lydkvaliteten er det lite å si på, mens pressingen er OK, ikke helt strøken, men hvem bryr seg vel om at man hører et knitter her og der mellom sporene når man lytter på denne musikken. Omslaget er fint reprodusert, men innercoveret kunne vært bedre, det virker litt blast med såpass dårlige kontraster at det enkelte steder er vanskelig å tyde bokstavene i tekstene. Alt i alt en midt-på-treet nyutgivelse, grei nok.

Misfits: Walk Among Us