Kategorier
Litt av hvert

Record Store Day 2012

Record Store Day 2012 Lørdag 21. april er det Record Store Day igjen, og det betyr et platebransjen nærmest går amok med nye utgivelser og ikke minst nyutgivelser. Noen såpass limiterte at de kan være vanskelig å få tak i, mens andre blir gitt ut i såpass store «limiterte» opplag at de neppe blir utsolgt på årevis. Ikke alt som blir gitt ut denne dagen er så veldig interessant, men listen over utgivelser er lang, og her er noe for enhver smak. Her hjemme pleier både Big Dipper og The Garden å tilby RSD utgivelser i sine nettbutikker, så det kan lønne seg å følge godt med de neste dagene. For oversikt over utgivelser, se RSD sin hjemmeside. Jeg vil ikke blogge om spesielle RSD utgivelser før jeg eventuelt har dem i hus, men kanskje tipse om noen utvalgte objekter i notatblokka i dagene framover.

19.04.12: Kom over en mer komplett oversikt over RSD utgivelser fra The Stool Pigeon UK.