Kategorier
Norske utgivelser

Bendik: Og at den som mistet drømmene … 7" ltd 500

Bendik: Og at den som mistet drømmene

Vokalist Silje Halstensen er fra Bergen, men Bendik er ellers for et Trondheimsband å regne. De debuterer på vinylformatet med en utgivelse som nok vil bli stående som en av årets lekreste norske vinylsingler. Utbrettsomslaget er designet av gatekunstkollektivet Skurktur, og når du åpner det reiser et svart papirtre seg og står i fin kontrast til den hvite vinylen. Med følger også et innlegg med tekster, et klebemerke og en lapp med nedlastingskode for MP3er. Musikken er tilsvarende vakker og gjennomført, atmosfærisk indiepop med et delvis elektronisk lydbilde og melodiske hint til post-rock, og omtalene har vært positive, som for eksemple fra Ny Musikk Hver Dag og PlanB. A-siden med den fulle tittelen «Og At Den Som Mistet Drømmene Sine Ble Meg» kan du høre på SoundCloud. I følge Discogs er utgivelsen limitert til 500 eksemplarer, noe som i så fall skulle gjøre den tilgjengelig til glede for vinylfans en god stund framover. Kan bestilles fra Big Dipper, Tiger eller The Garden.

Bendik: Og at den som mistet drømmene skulle bli meg