Kategorier
Utenlandske utgivelser

Of Montreal: Paralytic Stalks 2xLP ltd 1500 rosa vinyl

Of Montreal: Paralytic Stalks

Produktive Of Montreal fra Athens, Georgia har sluppet sitt nye album Paralytic Stalks, og som vanlig får vi en solid dose med psykedelisk krusedull indie-pop, og selvfølgelig en vinylutgave som er om mulig enda mer fargerik enn musikken. Vinylutgivelsene til Of Montreal har alltid vært visuelle opplevelser i seg selv, og Paralytic Stalks er ikke noe unntak. Utbrettsomslaget er et fargefyrverkeri, det er til og med farge på innsiden av lommene, og selvfølgelig følger en plakat med. Og da hører farget vinyl også med: rosa (fuchsia) vinyl er limitert til 1500 eksemplarer og kan bestilles bare fra Polyvinyl, hvor du også kan velge svart vinyl om du ønsker det. En variant på gul vinyl (nesten den peneste varianten, men ikke med noe oppgitt opplagstall) kan bestilles fra Big DipperTiger eller The Garden. Det er sannsynligvis den varianten Platekompaniet også har inne, men de opplyser ikke om farge.

Of Montreal: Paralytic Stalks