Kategorier
Utenlandske utgivelser

Jack White: Love Interruption 7" ltd 300

Jack White: Love Interruption

Jack White fra The White Stripes slipper sitt soloalbum Blunderbuss i april, og første singel fra albumet er allerede ute. Låten «Love Interruption» er en ganske streit blues/pop låt, kanskje ikke så veldig spennende, og b-siden «Machine Gun Silhouette» finner du kanskje på nettet hvis du leter litt, men offisielt er den vel ikke sluppet der pr. i dag. En litt skuffende smakebit til tross, albumet må sjekkes ut når det kommer. Som vanlig slipper Third Man Records singelen i ulike utgaver. Den regulære på svart vinyl kan alle bestille (10 dollar inkludert porto til Norge), mens den trefargede varianten trykkes i kun 300 eksemplarer. Av disse blir 100 eksemplarer blir lagt ut for salg i den butikken til Third Man i Nashville, mens 50 av eksemplarene vil bli fordelt tilfeldig til de som bestiller singelen fra nettbutikken til Third Man Records. I praksis betyr vel det at for norske fans blir eBay det mest realistiske alternativet.

15.03.12: Kan nå bestilles fra Big Dipper.