Kategorier
Utenlandske utgivelser

Steven Wilson: Catalogue / Preserve / Amass CD ltd 3000

Steven Wilson: Catalogue Preserve Amass

Steven Wilson, hovedmannen bak Porcupine Tree, slipper nå live-CDen Catalogue / Preserve / Amass, kun på CD, begrenset til 3000 eksemplarer, og bare tilgjengelig fra Headphone Dust, og på den kommende turneen. Opptakene er fra Wilson sin første soloturne i Europa, hvor han sammen med musikerne Marco Minnemann (trommer), Nick Beggs (bass), Adam Holzman (keyboards), Theo Travis (fløyte/saksofon) og Aziz Ibrahim (gitar) gir oss 70 minutter med det som sannsynligvis er strøken lyd og lekker musikk. Utgivelsen kommer i «6 panel» digipak, altså tredelt utbrett. For noen pund ekstra kan du få et signert eksemplar, et tilbud som sannsynligvis ikke varer så veldig lenge.