Kategorier
Utenlandske utgivelser

Earth: Angels Of Darkness, Demons Of Light II 2xLP ltd 500

Earth: Angels of Darkness Demons of Light II

Earth fra Seattle, Washington startet opp med atskillig mer bråk som en av drone-doom sjangerens pionerer, men i senere tid har de lettet på fuzzpedaltrykket samtidig som de har beholdt den minimalistiske tilnærmingen til musikken. Flotte Angels of Darkness, Demons of Light kom i fjor og nå får vi mer fra samme opptaksperiode. Å lytte til saktegående instrumental musikk som dette er nok ikke noe alle synes er like stas, men jeg liker veldig godt den stemningen de skaper, selv om det tilsynelatende skjer lite, tempoet er lavt og låtene er lange. Det blir som å høre musikk i sakte film, egner seg kanskje best sent på kvelden. Du kan høre noen korte lydsnytter av albumet hos Amazon UK. Angels Of Darkness, Demons Of Light II kan nå bestilles fra Southern Lord, som tar seg bra betalt for porto til Norge, men prisen på 2xLPen er såpass hyggelig at du får med en t-skjorte for godt under tollgrensa. Kan også bestilles fra Big Dipper, The Garden eller Platekompaniet.

Earth: Angels Of Darkness, Demons Of Light II