Kategorier
Utenlandske utgivelser

Leonard Cohen: Old Ideas LP

Leonard Cohen: Old Ideas

«Leonard Cohen synger for de saktmodige. For de vakre taperne. Hans stemme er full av medfølelse og vi trenger ham mer enn noensinne i 1988» skrev Arvid Skancke-Knutsen i Puls det året Cohen gav ut klassikeren I’m Your Man, utgivelsen som gjorde Cohen til allemanseie her i landet. Verden har ikke blitt et så mye bedre sted siden den gang, men heldigvis har vi fremdeles Cohen med oss. Et begrep som «tidløst» passer vel bra til Cohen sine låter, og skal vi tro omtalene har han like mye å gi nå som dengang. Old Ideas er hans første studioalbum på sju år, og har fått strålende kritikker her hjemme, for eksempel fra Oslopuls, Dagsavisen og VG. Vinylutgaven kommer på 180 grams vinyl og kan bestilles fra Big Dipper, The Garden eller Platekompaniet. Jeg antar at det er en feil når Platekompaniet lister denne som 2xLP, jeg har ikke funnet noe info som tyder på at denne kommer som noe annet en  enkelt LP. Derimot kan du kjøpe en deluxe-utgave direkte fra Cohen sin offisielle nettbutikk, hvor du får LPen sammen med et nummerert kunsttrykk/litografi!

Leonard Cohen: Old Ideas