Thorbjørn Grønning: Galskapens Teater LP

Her kan du poste innlegg og tips om nye musikkutgivelser på alle fysiske formater.

Thorbjørn Grønning: Galskapens Teater LP

Innlegg VinylKnut » 26 Okt 2017 13:36

Denne norske mørke synth/elektronika kultklassikeren er fra 1989, og har gått for store summer og vært vanskelig å få fatt i, men ganske nylig dukket et restlager av LP-utgivelsen opp. Deler av dette ble solgt på et arrangementet om Grønning i Stavanger Kulturhus i januar i år. Prisen her var kr 200, og man fikk kjøpe maks 2 eks pr. person. Enkelte selgere på nett har nok ikke fått med seg at dette restopplaget har dukket opp, så LP-en ligger fremdeles til salgs flere steder for godt over tusenlappen. Heldigvis tilbyr en hederlig selger (labelen TIBProd.) nå deler av dette restopplaget på Discogs til det som må sier å være en OK pris. Det er sannsynligvis flere enn meg som gjerne betaler 40 Euro for å sikre seg et strøkent (i praksis nytt) eksemplar av denne utgivelsen. Er du en av dem så bør du kanskje ikke vente for lenge, hvor stort dette restopplaget er vet jeg ikke.

Kjenner du ikke til Grønning, kan du lese mer om ham i Rockipedia og hos Rogalyd. Både artiklene her og LP-en kan lett anbefales.

Bilde
Brukerens avatar
VinylKnut
Site Admin
 
Innlegg: 464
Registrert: 04 Sep 2012 13:52
Bosted: Mo i Rana

Re: Thorbjørn Grønning: Galskapens Teater LP

Innlegg Kjelli » 27 Okt 2017 06:53

Takker for tips, den er nå kjøpt inn. Har lett etter den lenge. Så Torbjørn Grønning på releasen for Europa/Anarki 7" i 81. Samme kveld var også releasen for Det Pene Bæn: Voksent liv 7"ern.
Brukerens avatar
Kjelli
 
Innlegg: 90
Registrert: 20 Sep 2012 10:48
Bosted: Trondheim


Gå til Nye utgivelser

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron