VinylKnuts forum - Registrering

Ved å registrere deg hos "VinylKnuts forum" må du godta følgende regler. Vennligst ikke registrer deg her om du ikke godtar reglene. Vi kan redigere disse når som helst og gjøre vårt beste for å holde deg informert. Du er også bundet til disse reglene etter at endringer er blitt gjort.

Forumene er laget av phpBB, som er en forumtjeneste lansert under "The General Public License", og kan lastes ned fra phpbb.com. For mer informasjon om phpBB, se også: den norske supportsiden phpBB.no.

Du anerkjenner at du ikke har anledning til å skrive støtende, uanstendige, vulgære, injurerende, hatske, truende, pornografiske eller andre typer innlegg som kan være eller er i strid med internasjonal lov eller gjeldende regelverk i Norge. Ved å bryte disse reglene, risikerer du utestengelse. IP-adressen bak alle innlegg registreres. Du forstår at VinylKnut har rett til å fjerne, redigere, flytte eller stenge ethvert tema når han anser det som nødvendig. Som bruker godtar du at all informasjon du oppgir blir lagret i en database. Denne informasjonen vil ikke bli utlevert til tredjepart uten din godkjenning, men VinylKnuts forum kan ikke stilles ansvarlige for hacking o.l. i phpBB som kan medføre tap av eller innsyn i databasen.

Du kan sende PM (personlige meldinger) via forumet til andre brukere. Disse meldingene har naturligvis ikke VinylKnut innsyn i, og VinylKnut kan derfor heller ikke ta noe ansvar for innhold i slike meldinger.

NB: Hvis du får feilmelding når du forsøker å poste et innlegg, er sannsynligheten stor for at du har benyttet tegn eller en tegnsekvens som har blitt stoppet av sikkerhetsmessige grunner for å forebygge hacking. Send en melding til VinylKnut hvis du opplever dette eller andre tekniske problemer.

 
cron