Kategorier
Litt av hvert

Platemesse i Mo i Rana, lørdag 19. oktober

Vinylinteressen har tatt seg opp også her nord, og lørdag 19. oktober arrangeres det platemesse for første gang i byen siden 90-tallet! Initiativtager Sigbert driver også stedets nystartede bruktvinylsjappe Nostalgiloftet, og platemessen finner sted i nabolokalet. Som en av de som tråler byens bruktforretninger etter vinyl rett som det er, har jeg ikke unngått å legge merke til at jeg slett ikke lenger er alene om å bla i kassene. I følge Sigbert slenger det også stadig nye ansikter innom Nostalgiloftet, ung som gamle, og forhåpentligvis vil mange vinylinteresserte i Rana og omegn kjenne sin besøkelsestid når det nå blir arrangert en platemesse. Vi gleder oss! Sjekk her for mer informasjon.

Platemesse i Mo i Rana, lørdag 19. oktober