Kategorier
Litt av hvert

Beck: The Information Deluxe Vinyl Package ltd 3000

Beck: The Information Deluxe Vinyl Package Jeg kjøpte denne fantastiske utgaven av Beck: The Information da den kom i 2008, med det musikalske innholdet fordelt over fire 12-tommere og en 10-tommer. Inkludert i boksen er også en stor samling av klistremerker og en tusjpakke, og meningen er da at man skal designe sine egne omslag, siden alle disse, inkludert selve boksen, kommer i en nøytral, lett mønstret, lys blåfarge. En fin sak for vinylsamlere med unger, men jeg valgte å vente noen år til de ble gamle nok til at de lot seg motivere tilstrekkelig for en så viktig oppgave, så først nå i romjula som var tok jeg fram boksen, og de satte villig i gang, mens Beck snurret på spilleren i bakgrunnen, selvfølgelig. Her kan dere se deler av resultatet, og noen bilder fra jobbinga, som var såpass tidkrevende at det måtte to omganger til. Et artig innslag i platesamlinga, med høy mimrefaktor, som det blir kjekt å plukke fram igjen når årene har gått!

Beck: The Information Deluxe Vinyl Package

Ungene jobber

Beck: The Information Deluxe Vinyl PackageBeck: The Information Deluxe Vinyl Package

Ungene jobber

Beck: The Information Deluxe Vinyl Package