Kategorier
Utenlandske utgivelser

Swans: We Rose From Your Bed With The Sun In Our Head 2xCD ltd 1000

Swans: We Rose From Your Bed With The Sun In Our Head

Michael Gira, Swans og Young God Records tar nå opp forhåndsbestilling på sitt kommende 2xCD live album We Rose From Your Bed With The Sun In Our Head. Denne utgivelsen er begrenset til 1000 nummererte eksemplarer med håndgjorte omslag signert av Gira. I tillegg kan man kjøpe denne sammen med forhåndsbestilling på det kommende studioalbumet The Seer, og en live DVD fra Swans sin siste turne. Vil du støtte Gira mer kan du for 45 dollar bli kreditert som «executive producer» på The Seer, og for ytterligere 50 dollar får du en unik Gira tegning med personlig dedikasjon. Som om ikke det var nok kan du kjøpe deg plass på gjestelisten til en kommende konsert, eller det aller gjeveste, få Gira til å spille inn en egen låt hvor ditt navn nevnes i teksten! Gå til bestillingssiden og velg det som passer for deg, men ikke vent for lenge, denne blir utsolgt.